Stavbno pohištvo

 

TESARSTVO IN KROVSTVO ŠTEBE IGOR S.P.

TESARSTVO IN KROVSTVO ŠTEBE IGOR S.P.
KontaktTESARSTVO IN KROVSTVO ŠTEBE IGOR S.P.
ŽEJE PRI KOMEND 12C
1218 KOMENDA
Kontakt01 834 18 52
Kontakt041 636 307
Kontakt01 834 18 55
Kontakttesarstvo.stebe@siol.net
Davčna št.:69638390
Direktor:ŠTEBE IGOR

Zanesljiv partner pri krovsko tesarskih delih, kateremu zaradi odličnega razmerja med kvaliteto in ceno, profesionalnega odnosa in hitre izvedbe zaupa vedno več zadovoljnih strank - Štebe Igor s.p., preverite! Uspešna družinska tradicija, ki traja že več kot 60 let...!

 

Ste na pravem mestu - krovstvo in tesarstvo Štebe Igor s.p.!

 

krovstvo


Kaj vam nudimo?

 

krovstvo

 

Delamo z vsemi vrstami kritin, kot so:

 

 http://www.trimo.si/images/logotip_L1.gif


TRIMO
zagotavlja originalne in celostne rešitve na področju jeklenih montažnih zgradb, streh in fasad, jeklene konstrukcije in zvočno izolativnih sistemov. Podjetje si prizadeva za mednarodno tržno konkurenčnost.

 TONDACH-ove strehe imajo življenjsko dobo več kot 100 let. Niti teža snega, niti toča jim ne morejo škodovati, naravne barve brez kemijskih dodatkov so tudi po letih intenzivnega izpostavljanja sončnim žarkom brilijantne in domačne kot prvega dne.


http://www.creaton.de/fileadmin/user_upload/Slowenien/CREATON_SLO_LOGO_4c.jpg

CREATON, najboljša evropska glinena strešna kritina s 50-letno garancijo, na trgu že od leta 1884. Naravni material, vrhunska tehnologija, ogromna izbira modelov, površinskih obdelav, barv, najugodnejše razmerje med ceno in kvaliteto.

TEGOLA
nudi najširši in najbolj prestižen izbor bitumenskih kritin, ki so na voljo na svetovnem tržišču. Njihovi izdelki zagotavljajo odpornost proti atmosferskim dejavnikom, trajnost brez vzdrževanja ter enostavno in hitro polaganje.

 

 

 

SIKA je neodvisni švicarski koncern s predstavništvi po celem svetu. Aktivni so na področju specialnih kemikalij in tehničnih sistemov in izdelkov namenjenih gradbeni industriji in industriji nasploh. Uspešen položaj na trgu si zagotavljajo z inovacijami.

 

http://img.blesk.cz/img/1/gallery/1383876_bramac.jpg

http://www.stavbno-pohistvo.org/tiny_upload/velux_2.jpg

 

Stopite v stik z nami!

 

računovodski servisi

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas pokličite (041 636 307) ali nam pišite: tesarstvo.stebe@siol.net. Z veseljem vam bomo pomagali!


« Nazaj