DIMNIKI HOČEVAR d.o.o.

KontaktDIMNIKI HOČEVAR d.o.o.
Kamnogoriška cesta 76
1000 LJUBLJANA
Kontakt+ 386 41 245 089
Kontaktgregor@dimniki-hocevar.si
Kontakt www.dimniki-hocevar.si
Davčna št.:SI97296244
Direktor:GREGOR HOČEVAR

 

DIMNIKI HOČEVAR d.o.o.


  

PONOSNI PREJEMNIKI ZLATE BONITETNE ODLIČNOSTI AAA

 

O nas

 

Dimniki Hočevar smo majhno družinsko podjetje s skoraj 30 letnimi izkušnjami na področju nerjavnih dimnikov, povrtavanja in kaminskih peči, ki se je razvilo na podlagi lastnega znanja. Že od samega začetka na prvo mesto postavljamo varnost in zadovoljstvo strank s posebnim poudarkom na odkritem in strokovnem svetovanju.

Strankam vedno prvo prisluhnemo in če so njihove želje uresničljive, jih izpolnimo v nasprotnem primeru predlagamo najboljšo možno rešitev tako s finančnega kot vizualnega stališča.

Ne vidimo problemov, ne iščemo izgovorov - usmerjamo se v iskanje rešitev in priložnosti.

Kot direktor in obraz podjetja Dimniki Hočevar skrbim za to, da gradimo blagovno znamko, pri kateri sta kakovost in profesionalen odnos na prvem mestu. Stranka ima vedno prav, zato je to naše vodilo in temu posvečamo največ pozornosti. O tem tudi pišem knjigo ’’Treat your clients like royalty’’. V ta namen se veliko izobražujem, saj stremim k nenehnemu napredku tako z vidika odnosov do strank kot razvoja strojev in storitev. V podjetje je vloženo lastno znanje in izkušnje, ki so daljše od 25 let. Vedno gremo v korak s časom, zato se lahko pohvalimo z najbolj naprednimi in kakovostnimi stroji na našem področju. Predvsem pa v poslu in življenju ne dajem poudarka problemom in izgovorom, temveč rešitvam in njihovim priložnostim.


Gregor Hočevar, CEO

 

 

 

VSAKI NAŠI STRANKI SE POSVETIMO INDIVIDUALNO IN POSKRBIMO ZA CELOVITO REŠITEV OD IDEJE DO IZVEDBE.

 

Imamo vsa potrebna znanja, izkušnje in opremo, da lahko svojim strankam zagotovimo rešitev »na ključ«. Tako vam ob sodelovanju z nami ne bo potrebno klicati več različnih mojstrov.

 

 

 

 

DIMNIKI

 

 


 

DIAMANTNO VRTANJE

 

Diamantno vrtanje v beton, železobeton, opeko, siporeks in različne kamnine poteka s posebnimi diamantnimi kronskimi svedri, ki s svojo kakovostjo omogočajo izjemno natančen in gladek rez.

 

Spoznajte več ...

 


 

Kaminske peči

 

Funkcionalna rešitev za ogrevanje vašega doma

 

Kaminske peči, peči na pelete in štedilniki na drva vam to zagotavljajo. Na voljo so v veliko različnih oblikah in barvah. Kaminske peči ne odlikujejo le naštete karakteristike, njihova prednost je tudi hitra in enostavna montaža.

 

  • Nove tehnologije za izjemne izkoristke
  • Ogrevanje tudi do 8 ur po prekinitvi kurjave
  • Kamninska peč v stilu vašega doma

 

Spoznajte več ...

 


 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.


 

ZAKAJ IZBRATI DIMNIKI HOČEVAR d.o.o.?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska št.: 

+ 386 41 245 089

 

E-mail naslov: 

gregor@dimniki-hocevar.si

 

Svet varnega ogrevanja brez skrbi.

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php55/usr/lib64/php/modules/i360.so' - /opt/alt/php55/usr/lib64/php/modules/i360.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: