FELIKS KOKELJ - sodni izvedenec

KontaktFELIKS KOKELJ - sodni izvedenec
Mihov štradon 66
1000 Ljubljana
Kontakt031 849 543
Kontaktfeliks.kokelj1936@gmail.com
Davčna št.:26996154
Direktor:FELIKS KOKELJ

 

FELIKS KOKELJ - sodni izvedenec

STROKOVNO, ZANESLJIVO, UČINKOVITO.

 

 

O nas

 

Sem Feliks Kokelj - sodni izvedenec za tesarske konstrukcije, lesene stopnice in krovska dela pri Okrožnem sodišču v Ljubljani.

Po poklicu sem tesar za visoke gradnje (vajenec tri leta 1952 - 1955). Deloval sem pri Gradis Škofja Loka, kot gradbeni delovodja za visoke gradnje in gradbeni inženir za visoke gradnje. Poučujem praktično izvedbo tesarskih konstrukcij (robniki, žlote, trapezna in trikotna vešala, brunarice). Vsa snov se podaja z grafičnim reševanjem tesarskih konstrukcij - opisno geometrijo - profili. Po potrebi se lahko dogovorimo za poučevanje (učenje), reševanje sporov, pregled opravljenih del (če so sporna, predenj se začne pravda, saj tovrstni postopki trajajo tudi od tri do pet let). Pri svojem delu, pa izvzemam pregled pločevinastih panel, saj ta spadajo že pod kleparska dela.

 


 

 

Kaj vam še nudimo?

 

Glavna prednost pri sodelovanju z mano je tudi v tem, da vam nudim izdelavo Izvedenskega poročila in mnenja na poziv sodišča zadeve v pravdi. Če gre za primer spornih strank za rešitev brez sodišča, zadevo uredim in rešim. V treh mesecih se izvede zamenjava strehe ob tem da osebno določim izvajalca, ki ga plača prejšnji izvajalec. Ob dogovoru z novim izvajalcem, pa se lahko sodeluje s prejšnjim izvajalcem in se tudi upošteva njegovo delo.

 

 

 Moje področje reševanja nepravilno izdelanih tesarskih konstrukcij obsega območje (stranke) celotne Slovenije.

  

 

Zakaj FELIKS KOKELJ - sodni izvedenec?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

Telefonska številka: 

031 849 543

 

E-Mail: 

feliks.kokelj1936@gmail.com

 

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07