KAPKO, tesarstvo, krovstvo, kleparstvo, d.o.o.

KontaktKAPKO, tesarstvo, krovstvo, kleparstvo, d.o.o.
Žale 10B
1241 Kamnik
Kontakt051/682-822
Kontaktkotnikpri@gmail.com
Kontakt http://www.krovstvo-kapko.si/
Davčna št.:SI93098596
Direktor:PRIMOŽ KOTNIK

 

Postavljanje ostrešij, tesarska dela in kleparstvo.

  

krovstvo-tesarstvo-kapko

 

O podjetju

 

Podjetje Kapko, d. o. o., je mlado podjetje iz Kamnika, specializirano za krovska, kleparska in tesarska dela.

Zagotavljamo kakovostno pokrivanje streh z vsemi vrstami kritin. Pri njenem izboru vam z veseljem strokovno svetujemo, opozorili in svetovali pa vam bomo tudi pri zaključnih delih na ostrešju oz. strehi.

Izdelujemo ostrešja (in jih montiramo) ter tudi druge izdelke in objekte iz lesa, npr. vrtne ute, lope, brunarice … Pri naročilih smo fleksibilni in zanesljivi ter natančni. Nudimo tudi sanacijska in vzdrževalna dela na strehah ter hidroizolacijo streh in kleti. 

krovstvo-tesarstvo_kampko3

 

Tesarstvo

 

Izdelujemo izdelke iz lesa po naročilu – oblikujemo in montiramo strešne konstrukcije, nadstreške za terase in avtomobile, frčade, vrtne ute, pergole, paviljone in druge lesne izdelke.

Zakaj izbrati les: Les ima pred drugimi kar nekaj pozitivnih lastnosti, med katerimi so uravnavanje vlage, odsotnost elektrostatičnega naboja, dobra izolativnost ter prijetnost na dotik in občutek topline.

Kakovost na prvem mestu: Za vas lahko izdelamo načrte za lesni izdelek ter vam svetujemo pri oblikovanju in umestitvi v prostor. Za vgradnjo uporabljamo najkakovostnejše materiale dobaviteljev, ki jim zaupamo.

Izdelava strešnih konstrukcij: Pri tem se dandanes uporablja rezan les in lepljen les. Prav lepljenci se v moderni gradnji uporabljajo vse pogosteje, ker zagotavljajo manjši prerez in večjo nosilnost.

 

krovstvo-tesarstvo_kapko4

 

Krovstvo

 

Naloga kritine je preprečevanje vdora vode, snega, vetra, toplote, mehanskih poškodb in varovanje ostrešja. Delamo z vsemi vrstami kritine – s pločevinastimi, betonskimi in opečnatimi kritinami ter sekundarnimi kritinami. Strehe odkrivamo, pokrivamo ter zagotavljamo sanacijska in vzdrževalna dela.

Nudimo izdelavo same konstrukcije, hidroizolacijo in toplotno izolacijo strehe (s kameno ali stekleno volno, celuloznimi kosmiči, lesnimi vlakni, pluto, bombažem …), po potrebi še izdelavo frčad in vgradnjo oken.

Hidroizolacija pomembno prispeva k zagotavljanju učinkovite zaščite pred vlago, pred izgubo toplote in poškodbami materiala. Zaradi vlage se lahko namreč zviša toplotna prevodnost materiala, na navlaženih plasteh se nabere plesen, slej ko prej pride tudi do poškodb.

 

  • Opečna kritina
  • Pločevinasta kritina
  • Betonska kritina
  • Sekundarna kritina

 

 

Kleparstvo

 

Izdelujemo strešne kritine iz pločevine, vse vrste pločevinastih obrob ter strešne žlebove in odtočne cevi, zračnike. Na nas se lahko obrnete, če iščete nekoga, ki bo na vašo streho namestil snegolov, strelovod ali opravil druga zaključna dela.


Zaključna dela:

  • Obrobe služijo kot estetski in funkcionalni zaključek strehe. Z njimi zatesnimo preboje strehe.
  • Odzračni elementi so namenjeni odvodu oddušnih cevi skozi kritino.
  • Namestimo lahko tudi kapno rešetko, ki omogoča prezračevanje in preprečuje vdor ptic.
  • Velikost in premer žlebov sta odvisna od velikosti strešine, naklona strehe in lokacije objekta.
  • Snegolovi bodo preprečili nenadno drsenje snega s strehe. Izbirate lahko med točkovnimi in linijskimi snegolovi.

 

Poleg hidroizolacije streh nudimo tudi hidroizolacijo kleti, ki so ponavadi prve v vrsti tistih, ki jih napade vlaga. Posledično pride do zamakanja zidu, tal, širjenja plesni, odstopanja talne obloge in nasploh propadanja materialov.

 

krovstvo-tesarstvo_kapko5

krovstvo-tesarstvo_kapko6

 

ZAKAJ MI?

 

  

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

Želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun? Kontaktirajte nas :

 

Telefonska št.:

051/682-822

 

E-mail naslov:

kotnikpri@gmail.com

 

Z veseljem vam bomo pomagali.

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07