Krovstvo in kleparstvo STREŠNIK, Ervin Hasić s.p.

KontaktKrovstvo in kleparstvo STREŠNIK, Ervin Hasić s.p.
Založnikova ulica 2
1351 BREZOVICA PRI LJUBLJANI
Kontakt040/704-622
Kontaktinfo@stresnik.si
Kontakt http://www.stresnik.si/
Davčna št.:SI98965131
Direktor:ERVIN HASIĆ

 

Krovstvo in kleparstvo STREŠNIK, Ervin Hasić s.p.

KVALITETA IN STROKOVNOST ŽE OD LETA 2004.

 

 

O nas

Krovstvo in kleparstvo STREŠNIK, Ervin Hasić s.p. smo izkušeno podjetje, ki svojim strankam nudi celovite storitve na področju krovskih, kleparskih in tesarskih del.

Gradnje streh Osrednjeslovenska do glavni del naše ponudbe. Že na samem začetku našega izvajanja gradnje streh v osrednji Sloveniji smo se zavedali velike konkurence in dejstva hitrega razvoja na področju kritin ter pripadajočih izdelkov, da bomo dosegli zadane poslovne cilje gradnje streh le pod pogojem, če bomo sledili razvoju kot samim trendom. S tem pa tudi samem znanju. Kot izvajalci gradnje streh v osrednji Sloveniji smo veseli, da naš razvoj in uspešno izvajanje projektov zaznamuje prepoznavna kvaliteta.

Fleksibilnost, sledenje razvoju in prilagajanje trendom, pri projektih gradnje streh, so nas umestili med priznana podjetja iz naše panoge gradnje streh v osrednji Sloveniji, ki so vredna zaupanja, tako pri nas kot v sosednjih regijah. Dejstvo, da so naše gradnje streh Osrednjeslovenska poleg kvalitete opravljenih del, prepoznavne še po izjemno hitri odzivnosti in po doslednem spoštovanju dogovorjenih rokov gradnje streh v osrednji Sloveniji, pa sta zagotovilo, da bomo ostali v tej ugledni družbi kot izvajalci gradnje streh v osrednji Sloveniji še naprej.

Naše gradnje streh Osrednjeslovenska lahko izvajamo z vam najljubšo kritino. S pomočjo bogatih izkušenj in znanja pa vam z veseljem lahko svetujemo pri načrtovanju gradnje streh v osrednji Sloveniji. Kot izvajalci gradnje streh v osrednji Sloveniji smo zaupanja vredno gradbeno podjetje, kar potrjuje tudi certifikat AA+ za leto 2021.

 

 


 

Krovstvo

Krovske storitve Osrednjeslovenska nenehno nadgrajujemo z znanjem skozi posodabljanje dela tudi z najnovejšimi kritinami in pripadajočimi materiali, zlasti pri izolacijah streh. Zato nam naše krovske storitve v osrednji Sloveniji omogoča, da se lotevamo še tako zahtevnih projektov za krovske storitve. Krovske storitve Osrednjeslovenska vedno opravimo v popolnem skladju z vsemi gradbenimi standardi in predpisi ter seveda v skladu z željami in načrti naročnikov. Kot izvajalci krovskih storitev v osrednji Sloveniji opravljamo krovske storitve z vsemi vrstami kritin.

Veliko projektov obsega tudi gradnje pločevinastih streh v osrednji Sloveniji.Naše krovske storitve Osrednjeslovenska je tako sestavni del gradnje pločevinastih streh Osrednjeslovenska in sanacije streh v osrednji Sloveniji. Krovske storitve v osrednji Sloveniji opravljamo tako pri novogradnjah kot pri sanacijah objektov. Naše krovske storitve Osrednjeslovenska izvajamo tako na stanovanjskih objektih kot na poslovnih objektih.

Več si preberite tukaj.

 

 

Pločevinaste strehe

Gradnje pločevinastih streh Osrednjeslovenska so sestavni del naših storitev. Gradnje pločevinastih streh v osrednji Sloveniji največkrat izvajamo za tiste, ki iščejo čim lažjo streho zaradi konstrukcije objekta. Gradnje pločevinastih streh izvajamo tako na stanovanjskih kot poslovnih objektih.

Gradnje pločevinastih streh Osrednjeslovenska odlikuje hitre Gradnje pločevinastih streh. Kot izvajalci gradnje pločevinastih streh v osrednji Sloveniji vedno poskrbimo, da so vsi projekti gradnje pločevinastih streh vedno zaključeni v popolnem skladju z vsemi gradbenimi standardi, predpisi in načrti investitorjev.

Poleg kvalitete gradnje pločevinastih streh v osrednji Sloveniji pa smo prepoznavni tudi po naši hitri odzivnosti na povpraševanja in po spoštovanju dogovorjenih rokov.Gradnje pločevinastih streh Osrednjeslovenska obsegajo vse od izdelave ostrešja, izolacije do polaganja pločevinaste kritine.

Več si preberite tukaj.

 

 

Kleparstvo

Naše stavbno kleparske storitve Osrednjeslovenska z uspehi in izkušnjami nam omogoča, da lahko strankam svetujemo glede najprimernejših materialov za učinkovito in brezhibno izvedbo projektov kot so stavbno kleparske storitve v osrednji Sloveniji. Naše stavbno kleparske storitve Osrednjeslovenska pa pri tem upoštevajo tudi namembnost zgradbe in finančno zmogljivost naročnika.

Naše stavbno kleparske storitve Osrednjeslovenska zajemajo vse od dobave strešno kleparskih izdelkov do strokovne montaže strešno kleparskih izdelkov v osrednji Sloveniji.Kot izvajalci strešnega kleparstva v osrednji Sloveniji s svojim znanjem in zkušnjami, se lahko lotevamo tudi zahtevnejših projektov kot so pokrivanje stolpov s pločevino v osrednji Sloveniji, izvedbe nevidnih žlebov v osrednji Sloveniji, gradnje pločevinastih streh v osrednji Sloveniji, pokrivanje kupol s pločevino v osrednji Sloveniji, strokovne in brezhibne montaže strešnih oken v osrednji Sloveniji, …

Več si preberite tukaj.

 

 

Tesarstvo

Tesarske storitve Osrednjeslovenska so sestavni del naše ponudbe tesarske storitve v osrednji Sloveniji že od samega začetka našega poslovanja.Naše tesarske storitve v osrednji Sloveniji izvaja storitve zelo natančno in kvalitetno.

Naše tesarske storitve Osrednjeslovenska ao sicer večjem delu sestavni del tesarske storitve v osrednji Sloveniji, a izvajamo tudi tesarske storitve v osrednji Sloveniji kot samostojne projekte.Naše tesarske storitve Osrednjeslovenska imajo za seboj bogate izkušnje in znanje, kar nam omogoča svetovanje našim strankam, še posebej, ko imajo naročniki posebne zahteve kot so izdelave frčad in gradnje lesenih nadstreškov v osrednji Sloveniji.

Več si preberite tukaj.

 

 

Strešna okna

Montaže strešnih oken Osrednjeslovenska so sestavni del naše ponudbe gradnje streh. Seveda pa velikokrat opravljamo montaže strešnih oken v osrednji Sloveniji, kot samostojne projekte. Kot izvajalci montaže oken v osrednji Sloveniji tudi ta del naših storitev gradnje streh vedno zaključimo v skladu z vsemi gradbenimi standardi in seveda v popolnem skladju z navodili proizvajalca strešnih oken.

Samo tako uspešne opravljene montaže strešnih oken lahko zagotavljajo popolno funkcionalnost strešnih oken.Poleg kvalitete montaže strešnih oken pa smo prepoznavni tudi po naši hitri odzivnosti na povpraševanja in po spoštovanju dogovorjenih rokov. Montaže strešnih oken Osrednjeslovenska izvajamo tako pri novogradnjah kot pri sanacija streh.

Več si preberite tukaj.

 

 

Strelovodi

Montaže strelovodov Osrednjeslovenska tudi sestavni del naše gradnje streh. Montaže strelovodov v osrednji Sloveniji zahtevajo sledenje razvoju tehnologije in pripadajočih materialov skupaj z rednim nadgrajevanjem znanja.

Zato kot izvajalci montaže strelovodov v osrednji Sloveniji vedno vse projekte zaključimo v skladu z vsemi gradbenimi standardi, varnostnimi predpisi.Poleg kvalitete montaže strelovodov Osrednjeslovenska pa smo prepoznavni tudi po naši hitri odzivnosti na povpraševanja in po spoštovanju dogovorjenih rokov. Montaže strelovodov izvajamo tako pri novogradnjah kot pri obstoječih objektih. Velikokrat opravljamo tudi sanacije strelovodnih napeljav v osrednji Sloveniji in okolici.

Več si preberite tukaj.

 

 

Nadstreški

Gradnje lesenih nadstreškov Osrednjeslovenska zajemajo vse večji delež opravljenih storitev. Gradnje lesenih nadstreškov v osrednji Sloveniji opravljamo tako za stanovanjske objekte kot za potrebe restavracij, hotelov, ko gre največkrat za projekte gradnje lesenih nadstreškov teras. Naše gradnje lesenih nadstreškov so zelo propznavne po kvaliteti.

Naše gradnje lesenih nadstreškov v osrednji Sloveniji pa so zelo prepoznavne še po izjemno hitri odzivnosti in po spoštovanju dogovorjenih rokov. Ker smo prepričani, da bo naša kvaliteta gradnje lesenih nadstreškov navdušila tudi vas, vemo, da smo pravi naslov za vaše projekte gradnje lesenih nadstreškov v osrednji Sloveniji. Seveda pa gradnje lesenih nadstreškov Osrednjeslovenska izvajamo tudi v drugih krajih in regijah po celotni Sloveniji na podlagi dogovora.

Več si preberite tukaj.

 

  

Nudimo celovito storitev na enem mestu:

  • Ogled objekta,
  • svetovanje,
  • priprava ponudbe,
  • dobava materialov,
  • izvedba del. 

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

Uporabljamo vse kritine na željo strank:

 

 

ZAKAJ IZBRATI NAS?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 


Telefonska št.: 

040/704-622

 

E-mail naslov: 

info@stresnik.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07