LUKMAN JANKO S.P. - BRUN LES

KontaktLUKMAN JANKO S.P. - BRUN LES
Ob Vrševniku 3
1225 LUKOVICA
Kontakt+386 (0)41 735 742
Kontakt+386 (0)1 723 56 33
Kontaktinfo@brunles.com
Kontakt www.brunles.com
Davčna št.:SI54705878
Direktor:LUKMAN JANKO

 

LUKMAN JANKO S.P. - BRUN LES

Visoka kakovost in številne reference.

 

 

Kdo smo?

 

Podjetje Brunles, se na področju izdelave brunaric, nadstreškov, kozolcev, vrtnih hišk, hlevov in drugih namenskih lesenih objektov, lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami. Četrta generacija družinskega podjetja nadaljuje začeto delo z napredkom kvalitete, uporabo sodobne tehnologije, predvsem pa ljubezni do lesa. Naša prednost pred konkurenco, temelji poleg visoke kakovosti in številnih referenc, v strokovnem kadru.

V podjetju nudimo našim kupcem fleksibilne in funkcionalne rešitve, ki jih je zelo enostavno prilagoditi individualnim željam. Arhitektura in razpored v naših objektih, sta prvenstveno odvisna od želja, okusa in potreb naročnika.

Natačnost in visoka kvaliteta tekom delovnega procesa, od ideje do montaže, sta nam zelo pomembna, zato kontroliramo vse etape izgradnje. Izdelava po meri, bo izpolnila vse vaše želje in ideje, ki jih bomo pozorno preučili. Brunarice in namenski objekti, so tako od začetka do konca projektirane samo za vas, za vaše želje in potrebe.

Direktor:

Lukman Janko

 

krovstvo-tesarstvo_bunles01

 

Želite o nas izvedeti več?

 


krovstvo-tesarstvo_brunles

 

Prekrivanje streh in izdelava novih

 

Izdelujemo nova ostrešja na vseh objektih.

Menjava stare strešne kritine z novo , menjava dotrajanih delov ostrešja, izdelava in menjava kleparskih storitev, predelave ostrešij (razne frčade, čopi, nadstreški).

 

VSA DELA IZVAJAMO Z LASTNIM KAMIONSKEM DVIGALOM DOLŽINE 20 m1

 

Izvajamo vsa tesarska dela, kot so:

 

 • izdelava novih streh
 • popravilo / prenova starih streh
 • izdelava lesenih objektov

 

krovstvo-tesarstvo-brunles2

 

Pokrivanje streh z:

 

 • Bramac
 • Creaton
 • Tondach
 • Erlus
 • Jungmeier
 • Valovitka
 • Tegola
 • Trapezna pločevina
 • Lexan
 • ...

 

krovstvo-tesarstvo_brunles5

 

Lesene masivne hiše

 

Masivne stanovanjske hiše so izdelana iz 190 mm debelih brun, zagotavlja prijetno toplino doma tudi v najhladnejših zimskih dnevih, kjub temu, da nimajo dodatne izolacije v stenah in predstavlja bruno zaključek iz obeh strani. Ker je bruno zunanje stene hkrati tudi del notranje stene odlično uravnava mikroklimo in daje občutek zračnosti. Možnost izdelave vseh predelnih sten iz brun zagotavlja preprosto rešitev prostorov že ob sami montaži objekta. Pripravljene so izvrtine za inštalacije, tako da so inštalacije ne vidne saj potekajo v sami steni ali v tlaku - stropu. Pri debelini stene 190 mm lahko izbirate med ravnimi bruni ali na zunaj ovalnimi. Pri obeh se uporablja kot tesnilo med spoji tesnilni trak, ki omogoča odlično tesnenje tudi v najzahtevnejših pogojih.

 

krovstvo-tesarstvo_brunles3

 

Lesene hiše

 

krovstvo-tesarstvo_brunles4

 

Lesene vikend hiše

 

krovstvo-tesarstvo_brunles5

 

Nadstreški za avte

 

Izdelujemo vse vrste nadstreškov, kot so nadstreški za avtomobile, za čolne, za senco, pokritje dovozov stopnišč ali za klopi ter mize, za družabna srečanja. Možne so vse oblike streh, materialov, odprti delno zaprti. Skratka popolnoma po želji.

 

krovstvo-tesarstvo_brunles6

 

Vrtne ute

 

Vrtne ute se uporabljajo za vrsto različnih namenov, kot so na primer: shramba vrtnega orodja, shramba sezonskih športnih rekvizitov, okras na vašem urejenem vrtu in še bi lahko naštevali. Največkrat pa se pojavi v kombinaciji s teraso, ki jo nemalokrat izkoristimo za kakšno mizo in klopco, ob kateri se družimo bodisi z družino ali prijatelji. Seveda, tudi kamin za peko ne sme manjkati.

 

krovstvo-tesarstvo_brunles6

 

Toplarji

 

Gradnja novih toplarjev zamira, ker se je njihova namembnost že skoraj popolnoma izgubila, to je bila sušenje sena in spravilo krme ter poljedelskega orodja. Če se gradijo novi se gradijo za okras, za razne garaže, pa še to večinoma v pomanjšani obliki. Največkrat so izpeljanke z delom zaprtega prostora.

 

krovstvo-tesarstvo_brunles7

 

Čebelnjaki

 

Izdelujemo vse vrste čebelnjakov, od majhnih do večjih s sobo za apiterapijo.

 

krovstvo-tesarstvo_brunles8

 

Štirna, vodnjak, vrtni vodnjak

 

Izdelujemo strehe za štirne, raznih oblik in dimenzij. Največkrat so okras k lepemu vrtu in popestritev okolice. Niso pa osamljeni primeri, ko se uporablja štirna za prvotni namen, kot je zajemanje vode.

 

krovstvo-tesarstvo_brunles9

 

Okrasni kozolček

 

Primerni za okras pri hiši, za poštni nabiralnik ali za rože. Zelo primeren tudi kot darilo.

 

krovstvo-tesarstvo_brunles10

 

Garnitura mize in klopi

 

Garnitura mize in klopi z nasloni izdelane iz smrekovega lesa, primerne za terase, nadstreške, ob hiši...

 

krovstvo-tesarstvo_brunles11

 

Lesen most

 

Izdelujemo razne okrasne mostičke ,bodisi za na vrt ali celo malce večji ribnik. Izdelan je iz kostanjevega lesa z namenom zagotoviti čim daljšo življensko dobo in odpornost vremenskim pogojem.

 

krovstvo-tesarstvo_brunles12

 

Pasje ute, pasje hiše

 

Izdelujemo pasje hišice v imitaciji brunarice. V večini primerov uporabljamo za zunanjo steno bruna debeline 45 mm, ki so lahko ravna ali ovalna na pero in utor, kar tudi predstavlja gotovo zunanjo steno. Tla in strop sta izolirana z izolacijo debeline 50 mm. V primeru želje po odpiranju strehe se izolira streha sama. Vse hišice imajo notranji predprostor. Obliko, velikost ter strešno kritino si izbira stranka sama.

 

krovstvo-tesarstvo_brunles13

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

Zakaj izbrati LUKMAN JANKO S.P. - BRUN LES?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: +386 (0)41 735 742

E-mail naslov: info@brunles.com

 

Z veseljem vam bomo pomagali.

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07