MONTAŽA GRAJ d.o.o.

KontaktMONTAŽA GRAJ d.o.o.
GORNJA BISTRICA 57
9232 ČRENŠOVCI
Kontakt041/772-492
Kontaktmontaza.graj@siol.net
Kontakt http://www.montaza-graj.com/
Davčna št.:SI29671868
Direktor:SREČKO GRAJ

 


 
MONTAŽA GRAJ d.o.o.

Vrhunska kvaliteta in zanesljivost na enem mestu.

 

 

O podjetju


V več kot 15. letih stremljenja k obrtni odličnosti smo v trajno zadovoljstvo svojih strank uspešno zaključili preko 150 projektov na področjih: stavbnega kleparstva, krovstva, izvedbe strelovodov, prezračevanja, suhomontažne gradnje, izdelave in izolacije ravnih streh, vgradnje svetlobnikov in strešnih oken, izvedbe štukatur. 

Leta 1992 smo začeli s kleparskimi deli. Že leta 1995 smo zgradili sodobno delavnico in razširili svojo dejavnost. Svoje uspešno delovanje smo leta 2005 okronali z ustanovitvijo podjetja Montaža Graj d.o.o.. Danes zaposlujemo 6 ljudi, med njimi tudi mojstra kleparja - krovca. 

Strokovnost in razvoj tehnologij nam veliko pomenijo, zato posebno skrb posvečamo nenehnemu izobraževanju. Naši delavci so praktično usposobljeni in certificirani s strani proizvajalcev, katerih materiale uporabljamo pri svojem delu. 

Opremljeni smo s sodobnimi stroji, ki nam omogočajo opravljanje zahtevnejših kleparskih del. Pri zahtevnejših delih na visokih objektih si pomagamo z dvigalom, ki seže do višine 28 metrov.

Vsak nov izziv nas plemeniti. V svojem delu uživamo in se veselimo slehrnega uspešno opravljenega dela. In ko je delo opravljeno, je na vrsti vaš zaslužen užitek. 

 

 

Poslanstvo

S strokovno usposobljenostjo in obrtno inovativnostjo zagotavljamo funkcionalno premišljene in estetske rešitve, ki uporabnikom objektov zagotavljajo dolgotrajno, sproščujoče, produktivno ter zdravo bivanje. Vizija

Montaža Graj je butično podjetje, prepoznano in cenjeno kot strokoven, zaupanja vreden partner, ki za dogovorjeno plačilo obljubljeno vedno izpolni v dogovrjenem roku.Filozofija

Spremljanje novosti v gradbeni tehnologiji in nenehno izobraževanje kadra pri dobaviteljih najboljših materialov sta temelj sposobnosti kompetentnega svetovanja, načrtovanja in izvedbe projektov. Vnaprejšnji dogovori, sklenjeni z naročnikom ne smejo vsebovati drobnega tiska. Varnost vseh vpletenih je ob kvaliteti izvebe najvišja vrednota.

 

 

Krovstvo

 

KROVSKA DELA Z RAZLIČNIMI VRSTAMI KRITIN

S strani proizvajalcev smo strokovno usposobljeni za pokrivanje strešin z različnimi vrstami strešnih kritin; od pločevinastih veliko formatnih in maloformatnih kritin, vlaknocementnih kritin - valovitk ter ravnih strešnikov, glinenih strešnikov, bitumenskih skodel...

Pri zahtevnih delih na visokih objektih nam pomaga dvigalo, ki omogoča dostop na objekte do višine 28 metrov.

 

Blagovne znamke strešnih kritin, ki jih polagamo:

 

 

Stavbno kleparstvo

 

 

Izvajamo vsa stavbno kleparska dela z materiali po izbiri naročnika: montaža žlebov, odtočnih cevi, raznih obrob in žlot, dimnih oblog ter dimniških kap; montaža okenskih polic,
montaža točkovnih in linijskih snegolovov; montaža strešnih oken (Velux) in svetlobnikov (Solatube); pokrivanje kupol, stolpov in zvonikov z ravno pločevino; montaža strelovodov.

Opremljeni smo s sodobnimi stroji za obdelavo pločevine, kar nam seveda omogoča tudi izvedbo posebnih, zahtevnejših kleparskih del.

Smo tudi posebej izšolani in pooblaščeni za montažo strešnih oken Velux in svetlobnikov Solatube.

  

 

Ravne strehe

 

 

Izvajamo dela, povezana s toplotno in hidro izolacijo ravnih strešin, po sistemu Rhepanol, za kar smo s strani proizvajalca FDT GmbH & Co. KG iz Mannheima tudi ustrezno usposobljeni.

V ravne strehe na željo vgrajujemo tudi svetlobnike Solatube, katerih osnovna naloga je prenos kar največje možne količine svetlobe v notranje prostore, s čimer izdatno prispevajo k zmanjšanju porabe električne energije.

 

Toplotne izolacije

 

POLAGANJE TOPLOTNIH IZOLACIJ

Pravilno izbrana, izvedena in s tem učinkovita toplotna izolacija je iz stališča končnega uporabnika objekta eden najpomembnejših dejavnikov sproščenega bivanja in varčne uporabe, zato jo na teh straneh omenjamo posebej.

Toplotne izolacije izvajamo na treh področjih svojega dela:

• polaganje toplotne izolacije v okviru krovskih del (Termotop, Agepan)
• toplotne izolacije v okviru izvedbe ravnih strešin (Termotop ... )
• toplotne izolacija v okviru suhomontažne gradnje (Isover, Knauf Insulation)

 

 

Prezračevanje

 

Izdelujemo in montiramo prezračevalne kanale iz pocinkane pločevine, montiramo prezračevalne rešetke, lopute, odsesovalne naprave, ...

 

 

Tesarske storitve

 

 

Suha montaža & štukature

 

 

Za potrebe običajne suhomontažne gradnje uporabljamo plošče Knauf. Za rešitve v prostorih, ki so bolj izpostavljeni vlagi, kot so kopalnice, sanitarije, welness centri, terase, balkoni pa uporabljamo plošče Wedi.

Izolacijo izbiramo glede na specifiko posameznih rešitev in potreb. Med drugim uporabljamo tudi večplastno izolacijo Actis.

 

 

Zakaj MONTAŽA GRAJ d.o.o.?

 

  • Odlično razmerje med kvaliteto in ceno.
  • Celovita rešitev na enem mestu (od A do Ž).
  • Prilagodljivost.
  • Izkušnje.
  • Natančnost in maksimalno posvečanje strankam.
  • Zanesljivost.

 

 

STOPITEV V STIK Z NAMI

 


 

Želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun?

 

Telefonska št.: 041/772-492

E-mail naslov: montaza.graj@siol.net

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07