MONTIM STORITVE d.o.o.

KontaktMONTIM STORITVE d.o.o.
Slovenska vas 6E
8257 JESENICE NA DOLENJSKEM
Kontakt040/323-935
Kontakt07/348-33-70
Kontaktinfo@montim.si
Kontakt www.montim.si
Davčna št.:SI48969648
Direktor:LESKOVEC DARKO, POTOČAR ANDREJA (prokurist)

 

MONTIM STORITVE d.o.o.

Tradicija, ki je ne morete spregledati.

 


 

O podjetju

 

Podjetje MONTIM storitve d.o.o. smo proizvodno-storitveno podjetje z visoko usposobljeno ekipo zaposlenih, ki vestno in hitro opravljamo svoje storitve po Sloveniji.

Pri svojem delu uporabljamo vso potrebno mehanizacijo in pripomočke, ki so potrebni za varno in kvalitetno izvedbo del. Držimo se dogovorjenih rokov in strankam zagotavljamo pričakovano kvaliteto izvedenih storitev.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Krovstvo, kleparstvo, tesarstvo in montaža

 

Nudimo kompletne storitve tesarskih, krovskih, in kleparskih del z različnimi materiali po želji stranke. Uporabljamo kvalitetne materiale priznanih blagovnih znamk.

 

Vrste objektov na katerih opravljamo storitve:

 

 • večstanovanjski objekti,
 • poslovni objekti,
 • poslovno-stanovanjski objekti,
 • gospodarski objekti,
 • stanovanjske hiše,
 • šole in zdravstveni domovi. 

 

Naša prednost je hitra odzivnost, izmera površin na objektih in izdelava ponudb. Potrjena naročila izvedemo v dogovorjenih rokih ter v zahtevani kvaliteti. Za to skrbijo dve do tri montažne ekipe, ki so usposobljene in tehnično opremljene za izvajanje krovsko-kleparskih del.

V podjetju izvajamo tudi dualni sistem izobraževanja za poklica klepar ter krovec in tudi izobraževanja s katerimi krovec pridobi naslov pooblaščenega krovca za montažo kritine MONTform.

 

 

Odstranjevanje materiala azbest

 

Na Ministrstvu za okolje in prostor, Agencije Republike Slovenije za okolje smo pridobili OKOLJEVARSTVENO DOVOLJENJE za odstranjevanje materialov, ki vsebujejo azbest, iz objektov, instalacij in naprav, in sicer za odstranjevanje azbestcementnih strešnih kritin.

 

 

Hidroizolacija ravnih streh (Sika)

 

 

Servis in vzdrževanje streh

 

Podjetje ponuja svojim poslovnim partnerjem storitev rednega pooblaščenega servisiranja in vzdrževanja streh, s čimer bomo lahko zagotavljali 10-letno garancijo na izvedena dela in kvaliteto vgrajenega materiala.

Enkrat letno je priporočeno pregledati celotno streho in jo očistiti nesnage, ki se nabira ob prebojih. Preveriti je potrebno privitje vijakov in jih po potrebi rahlo zategniti. Večje poškodbe strehe popravi pooblaščeni izvajalec.

Poleg strehe je potrebno redno kontrolirati in čistiti elemente odvodnjavanja strehe (žlebovi, žlote, odtočne cevi,...)

 

 

STREŠNA KRITINA MONTFORM

 

Proizvodja strešne kritine MONTform


Na naslovu Slovenska Vas 6E, Jesenice na Dolenjskej imamo proizvodnji obrat, kjer izdelujemo strešno kritino MONTform. Za izdelavo uporabljamo profilirno linijo za preoblikovanje pločevine, stiskalno peč za utrjevanje kamene volne in profilirno linijo za preoblikovanje aluminijaste folije. Prednost lastne proizvodnje je zaloga materiala in krajši dobavni roki. Uporabljamo kvalitetne materiale, za zagotavljanje končne kvalitete kritine.

 

 

Storitve z avtodvigali

 

Nudimo storitve z avtodvigalom do 35 metrov dolgo dvižno roko. Na avtodvigalu je izkušen avtodvigalist, ki izpolnjuje vse pogoje, ki so potrebni za opravljanje tega dela. Do te višine opravljamo tudi storitve z dvižno košaro.

Za vas imamo na voljo zmogljivo avtodvigalo IVECO Trakker z dvigalom Fassi XP800, ki vam omogoči hitro in natančno nalaganje in prelaganje na še tako zahtevna mesta.

 

 

Prevozne storitve po Sloveniji

 

Nudimo kvalitetne logistične storitve s področja kopenskega prometa, s poudarkom na storitvah cestnega transporta.


Ponujamo vam naslednje storitve:

 

 • klasični prevoz blaga
 • prevoz nevarnih snovi

 

Eden izmed kamionov ima dovoljenje za odvoz nevarnih snovi (ADR), katerega uporabljamo za odvoz azbestno cementnih plošč.

V letošnjem letu pa je podjetje vpisano v evidenco prevoznikov odpadkov pri Agenciji RS za okolje, za prevoz izolirnega materiala in gradbenega materiala, ki vsebuje azbest.

 

 

Izposoja agregata

 

V naši ponudbi imamo na voljo AGREGAT 200kVA Master Light silent, Iveco

 

 

Oglejte si tudi naše PROJEKTE.

 

 

Varnostni sistemi Rothosafe

 

Dela na višini spadajo med najnevarnejša delovna opravila. Predvsem kratkotrajna montažna ali vzdrževalna dela so največkrat vzrok za usodne padce z višine. Naprave za varovanje pred padci z višine - sidrišča - so učinkovite le v primeru, da so vgrajene ustrezno in da jih je mogoče uporabiti povsod tam, kjer se vzdrževalna dela opravljajo. 

Tržimo sisteme proti padcem podjetja Rothoblas pod blagovno znamko ROTHOsafe.

Program zajema:

 

 • sidrne priključne točke
 • glavne vrvi
 • dostopi na strehe 
 • pritrdilni material
 • kolektivna varovala
 • osebna zaščitna sredstva

   

Sistem je namenjen tako izvajalcem kot končnim kupcem.

 

 

ZAKAJ IZBRATI MONTIM STORITVE d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 


 

Telefonska št.: 040/323-935, 07/348-33-70

E-mail naslov: info@montim.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07