MONTING IP, montaža in gradnje d.o.o.

KontaktMONTING IP, montaža in gradnje d.o.o.
Rodine pri Trebnjem 2
8210 TREBNJE
Kontakt041/773-511
Kontakt041/842-966
Kontaktmonting@siol.net info@monting-gradnja.si
Kontakt www.monting-gradnja.si
Davčna št.:SI68493061
Direktor: PAKIŽ KOŠIR JANJA, PAKIŽ IVAN (prokurist)

 

MONTING IP, montaža in gradnje d.o.o.

Kvalitetna izvedba in zadovoljen kupec.

 

 

O nas

 

MONTING IP že več kot 20 let deluje na področju gradbeništva, strojništva, arhitekture, načrtovanja, konstruiranja, vodenja in svetovanja.

Leta izkušenj so nas oblikovala v strokovnjake na svojem področju, ki znajo prisluhniti željam kupcev. Skupaj najdemo optimalno in kakovostno rešitev. Vsak projekt je za nas izziv. Posvetimo se mu celostno in učinkovito ter tako ustvarimo kakovosten produkt.

Naše dejavnosti obsegajo montažo različnih strešnih in fasadnih sistemov, jeklenih konstrukcij, kleparskih elementov ter stavbnega pohištva.

NOVOST v naši ponudbi je proizvodnja strešne trapezne kritine MP 1000, ki velja za kritino z dolgo življenjsko dobo ter lahkim in enostavnim nameščanjem.

 

Želite o nas izvedeti več?

 

 

 

Storitve

 

KONSTRUKCIJE

 

Konstrukcija predstavlja nosilno ogrodje, del stavbe ali drugega objekta, ki objekt nosi ali povezuje.

Svetujemo vam pri izbiri primerne vrste materiala in izvedbe konstrukcije za fasadne in strešne sisteme, z vidika vaših potreb, želja ter uporabnosti. Ukvarjamo se predvsem z dobavo in montažo jeklenih in lesenih konstrukcij. Naš portfelj obsega stanovanjske in poslovno-proizvodne objekte. Specializirani smo za izvedbo skladišč, nadstrešnic, teras, balkonov, stopnišč in sanacije dotrajanih nosilnih elementov.

 

 

STREHE

 

Z izbiro prave strehe si prihranimo veliko skrbi, zato vam s svetovanjem pomagamo pri preudarni izbiri ustreznega strešnega sistema. Poleg opečnatih/betonskih kritin smo specializirani za izvedbo sistemov pločevinastih streh z izolacijo, kot tudi izvedbo streh z majhnim naklonom - ravne strehe.

Če se odločite za izvedbo pločevinastih streh z izolacijo, vam ponujamo t.i. sendvič panele z različno debelino toplotne izolacije. Sendvič panel je izraz za pločevinasto kritino s polnilom (iz poliuretana ali volne) in obojestransko pocinkano barvano pločevino.

Za izvedbo celovitega strešnega sistema dobavimo in montiramo tudi pripadajočo podkonstrukcijo, krovsko-kleparske elemente, svetlobne kupole in trakove …

 

 

FASADE

 

Fasada je obraz zgradbe, platnica knjige, ki pove, ali bo posameznik vanjo vstopil z veseljem. Z dolgoletnimi izkušnjami pri izvedbi fasad vam lahko svetujemo izbiro za vas najbolj optimalne fasadne rešitve.

Fasade ločimo po strukturi, materialu in načinu izvedbe. Naša ponudba obsega izvedbo panelnih fasadnih sistemov, kot so npr. Marcegaglia, Trimo, Brucha, Kingspan … Naši naročniki se odločajo tudi za fasadno rešitev, pri kateri kot končno fasadno oblogo montiramo ali perforirano ali ekspandirano ali pa zgibano (t.i. folcano) pločevino.

Za izvedbo celovitega fasadnega ovoja dobavimo in montiramo tudi pripadajoče nosilno ogrodje, zaključne kleparske elemente, stavbno pohištvo …

 

 

Dobava

 

STREŠNA KRITINA

 

 

FASADNA OBLOGA

 

 

POLIKARBONATNE PLOŠČE

 

Polikarbonat je večslojen visoko kvaliteten material iz umetne mase.

Zaradi svoje edinstvene strukture ima polikarbonat dolgo življenjsko dobo ter je enostaven za obdelavo in montažo.

Polikarbonatne plošče odlikuje visoka odpornost na udarce ter prepustnost svetlobe.

Primeren je za pokritje nadstreškov, rastlinjakov, zimskih vrtov, teras ipd.

 

VRATNI PROFILI

 

V okviru naše ponudbe so vam na voljo profili za vrata in elementi za izdelavo drsnih in krilnih vrat, ki jih imamo na zalogi.

 

VIJAČNI IN PRITRDILNI MATERIAL

 

 

 

Najem

 

PREMIČNI ODER

 

Premični oder na kolesih je sestavljen iz tankostenskih galvansko cinkanih cevi. Premični oder se sestavi iz več elementov in je lahko visok do 13m. Velikost delovne ploščadi je 1,2 x 2m, nosilnosti 150kg/m2.

Oder je enostaven za uporabo, samo montažo in demontažo. Varna uporaba odra je zagotovljena z vzpenjanjem po lestvah do delovne ploščadi skozi loputo.

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

Zakaj izbrati MONTING IP, montaža in gradnje d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

Telefonski št: 

 

041/773-511

041/842-966

 

E-mail naslova: 

 

monting@siol.net

info@monting-gradnja.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07