STREHA SODNIK D.O.O.

KontaktSTREHA SODNIK D.O.O.
Gmajnica 7A
1218 KOMENDA
Kontakt041/719-499
Kontaktinfo@krovstvo-sodnik.si
Kontakt www.krovstvo-sodnik.si
Davčna št.:SI35473533
Direktor:ZORAN SODNIK

STREHA SODNIK D.O.O.

Tradicija, ki je ne morete spregledati.

 

Kvalitetna in motivirana ter strokovno izobražena ekipa bo skupaj z vami dosegla popolnost, ki ste si jo vedno želeli.

Krovstvo Sodnik je podjetje z dolgoletno tradicijo na širšem področju krovskih, kleparskih in tesarskih del. Obrt se že dolga leta s ponosom prenaša iz roda v rod. Ves čas se prilagajamo potrebam naših strank in profesionalno ekipo neprestano izobražujemo za kar najboljše rezultate.

Cilj vsakega našega koraka je v zadovoljstvu stranke in kvalitetno izpeljani nalogi, ki daje potrebno motivacijo za nadaljnje delo. Skozi dolga leta sledimo trendom izboljševanja kakovosti materialov in njihove raznolikosti.

 

Oglejte si naše REFERENCE.

 

 

O podjetju

 

Začetki obrti kleparstva segajo v leto 1930 in so jo začeli opravljati trije bratje Sodnik v Klancu pri Komendi. Tako je stari oče sedanjega lastnika, Avgust, začel delati pri svojih dveh bratih Maksu in Slavku. Nosilec obrti je bil Maks, nakar se je lastnikov ded odločil za odprtje samostojne obrti v Zalogu pri Cerkljah. V Kamniku je kupil kompletno kleparsko delavnico in v opravljal obrt vse do leta 1971. V tem obdobju je izučil veliko vajencev, med katerimi sta tudi lastnikov oče in njegov brat.

Ko se je ustanovitelj podjetja upokojil, je nadaljeval delo v podjetju lastnikov oče Avgust. Na začetku je obrt opravljal v očetovi delavnici, nato pa je dejavnost preselil v svojo lastno na Gmajnico pri Komendi.

Ker takrat ni bilo veliko individualnih gradenj, se je glavnina del opravljala na cerkvah in zvonikih, predvsem prekrivanje, barvanje in obnova. Največ teh del je bilo izvajanih na Dolenjskem.

Lastnikov oče je nosil tudi glavno breme pri povojni obnovi.

S tradicijo danes nadaljuje Zoran Sodnik, vnuk ustanovitelja, ki je dejavnost prevzel po očetovi upokojitvi leta 1998. Da tradicija nekaj pomeni, je lepo videti iz zaupanja, ki ga je podjetje deležno pri pridobivanju zahtevnih poslov in na referencah, ki so prikazane v nadaljevanju te spletne strani.

 

 

 

Krovstvo

 

Brez strehe nad glavo nimamo pravega doma in se ne počutimo varne. V našemu podjetju Krovstvo Sodnik se zavedamo, da je streha eden izmed najbolj pomembnih členov hiše. Zato vam nudimo kvalitetna in strokovno opravljena krovska dela po vaših merah in naših izkušnjah. Krovska dela opravlja naša strokovna ekipa na podlagi številnih izkušenj, znanja in seveda natančnosti. Prepričali vas bomo s hitro in kakovostno izvedbo, vrhunskim tehničnim znanjem in svetovanjem na področju krovskih del.

Vaša streha bo zaščitena pred zunanjimi vplivi, kot so mraz, hrup, toča, vročina in drugimi dejavniki, ki lahko uničijo ali izjemno dotrajajo strešno kritino. Izbor prave in kvalitetne strešne kritine je zelo pomembno, zato vam bomo pri tem z veseljem svetovali.

Tako bomo zagotovili, da boste imeli streho nad glavo, ki vas bo varovala dolga desetletja. Skupaj z nami boste vašo sanjsko streho spremenili v resničnost!

 

Naši najpogostejši izdelki in storitve so:

 

STREŠNE KRITINE

 

 • opečna kritina (CREATON, TONDACH, ERLUS, BRAAS, WALTHER, JUNGMEIER)
 • betonska kritina (BRAMAC, ETERNIT, GOLOB)
 • jeklena kritina (GERARD, DECRA)
 • vlaknocementne plošče (ESAL, ETERNIT)
 • strešni paneli (TRIMO, ISOMEC, METRAPAN)
 • bitumenske skodle (TEGOLA CANADESE)
 • polikarbonatna kritina (LEXAN, GUTTAGLISS)
 • valovita kritina (ESAL)

 

RAVNE STREHE

 

 • ravne strehe (BAUDER)
 • PVC strešne folije (SIKA, BAUDER)
 • zelene strehe (BAUDER)

 

 

OBNOVA STREH

 

 • obnova streh

 

FASADE

 

 • fasade (TONDACH, ESAL, ETERNIT)

 

 

Kleparstvo

  

Kleparski izdelki že od nekdaj niso le dodatek, ampak tudi predmeti, ki jih lahko uporabljamo v različne namene. Seveda je potrebno za kleparski izdelek veliko natančnosti in seveda talenta. V Krovstvu Sodnik imamo ekipo kleparjev, ki je navdušena nad izdelavo kleparskih izdelkov. Na osnovi znanja, spretnosti ter talenta stranki nudimo izdelavo kleparskih izdelkov različnih vrst.

Pri nas lahko naročite izdelavo kleparskega izdelka v vseh materialih in velikostih. Naši strokovnjaki zmorejo prav vse. O kvaliteti in hitri izdelavi pričajo tudi številne zadovoljne stranke, ki so naš ponos. V Krovstvu Sodnik izdelamo kvalitetne kleparske predmete, ki bodo odličen estetski dodatek ali pa uporabna stvar. Zato nas brez težav kontaktirajte in skupaj bomo ustvarili kleparski izdelek po vaši meri z našo spretnostjo, ter estetsko natančnostjo.

Nudimo vam tudi hitro in natančno krivljenje ter upogibanje pločevine po vaših željah.

 

Ponujamo vam:

 

 • Žlebovi, žlote, odtočne cevi, odkapna pločevina
 • Dimniška obroba
 • Zračnik
 • Okenske police
 • Strelovod
 • Krivljenje pločevine, upogibanje pločevine
 • Pločevinasta streha, zaključne obrobe
 • Snegolovi
 • Kleparski izdelki

 

 

Tesarstvo

 

Zgradba brez primerne konstrukcije ne more stati. Poznamo veliko različnih vrst konstrukcij, vendar se gotovo vsi strinjamo, da morajo biti narejene vrhunsko in kvalitetno. Le tako bo vaša zgradba prestala številne obremenitve različnih materialov in dala varno zavetje za vse ljudi ter predmete, ki se bodo v njej gibali. V Krovstvu Sodnik sestavljamo ekipo, s katero ustvarjamo kvalitetne in strokovno izvedene konstrukcije. Naše stranke so vedno znova zadovoljne tako s hitrostjo, cenovno ugodnostjo kot tudi samo strokovnostjo.

Prisegamo na kvaliteto, kar se pozna tudi na naših konstrukcijah. Dolgoletne izkušnje so privedle do tega, da prav nič ne pustimo naključju. Zato delamo le z najkvalitetnejšimi materiali, ki bodo zdržali številne in dolgoletne pritiske okolice. Izdelujemo različne vrste konstrukcij, zato nas pokličite skupaj bomo našli pravo rešitev za vas in vašo gradnjo. V Krovstvu Sodnik vam bomo izdelali vrhunsko in kvalitetno konstrukcijo. Z nami je to mogoče!

 

Naša tesarska dela zajemajo:

 

 • Nadzidek z oknom (frčada)
 • Nadstreški, nadstreški za avtomobile
 • Ostrešje
 • Parna zapora, parna ovira, sekundarna kritina, prezračevana streha
 • Toplotna izolacija 

 

 

Vgradnja strešnih oken

  

Vgrajujemo strešna okna znana po kvaliteti, natančnosti in hitrosti vgradnje. Če želite, da bo vaš dom opremljen z najboljšimi okni, nas kontaktirajte in strokovno vam bomo svetovali pri pravilni izbiri. Vaše želje bodo uresničene in vaš dom bo še lepši. Zaradi kvalitete naših oken pa boste tudi prihranili pri stroških ogrevanja pozimi in hlajenja poleti.

 

Vgrajujemo sledeče:

 

 • Strešna okna Velux
 • Rolete, žaluzije
 • Svetlobniki (AKROPOL)
 • Plise senčila, rolo senčila

 

 

Odstranjevanje azbestne kritine

 

 

Azbest je snov, ki je potencialno škodljiva. Azbestna vlakna so tako majhna, da jih s prostim očesom ne vidimo. Prav tako, pa jih tudi ne čutimo ali zavohamo pri vdihu, zato je za odstranjevanje azbestne kritine potrebna naša ekipa strokovnjakov. Zaradi večletnih izkušenj vam bomo azbest odstranili varno in učinkovito, kar je zaradi škodljivih učinkov te snovi zelo pomembno. Naše podjetje poleg znanja poseduje tudi licenco za odstranjevanje in odvoz azbesta, tako da vam zagotavljamo naravi prijazen postopek.

Hkrati pa vam bomo nudili tudi svetovanje, kako staro kritino zamenjati z novo, da bo le ta postavljena v najkrajšem možnem času in v skladu s potrebami vas in vašega doma.

 

 

Zastopstva

 

 

Zakaj izbrati STREHA SODNIK D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.:

041/719-499

 

E-mail naslov:

info@krovstvo-sodnik.si

 

Kvalitetna in motivirana ter strokovno izobražena ekipa bo skupaj z vami dosegla popolnost, ki ste si jo vedno želeli.

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07