TE WOOD d.o.o. (Ana Tostovršnik s.p.)

KontaktTE WOOD d.o.o. (Ana Tostovršnik s.p.)
Rore 8
3333 Ljubno ob Savinji
Kontakt+386 41 513 182
Kontaktinfo@tewood.eu
Kontakt www.tewood.eu
Davčna št.:41617487
Direktor:TOSTOVRŠNIK ANA

 

Visoko kvaliteten rezan in konstrukcijski les ter lesena embalaža.

 

O nas:

Te wood je zgodba družinskega podjetja s tradicijo, ki traja že od leta 1982. Naša blagovna znamka predstavlja svet kvalitetnih lesenih polizdelkov in lesene embalaže iz Slovenskih gozdov.

V več kot 40 letih, se je marsikaj spremenilo, nekaj pa je ostalo enako: Želimo delati dobro, korektno in delati s srcem. V dobro nas in naših partnerjev, ki nam zaupajo. Želim si, da nas začutite, kot trajnega partnerja, ki bo prisluhnil vašim potrebam in vam zagotavljal nemoteno oskrbo lesenih polizdelkov.

 

 

 

 

Nudimo:

  

Ljubezen do kvalitetnega lesa in korektnega poslovanja!

 

 

Naše prednosti:

 

 • Trajnostna naravnanost

  Pri podjetju TE WOOD  se maksimalno zavzemamo za trajnostno naravnanost.  Trudimo se pozitivno vplivati na okolje in tako prispevamo svoj delež. Za nas in prihodnje generacije.

 

 • Slovenski les

  Slovenski les je izredno kvaliteten in tudi v svetu zelo cenjen. V Sloveniji imamo to srečo, da imamo uradno 71 avtohtonih drevesnih vrst, kar pomeni, da je izbira lesa “izredna”.Pri podjetju TE WOOD vam zagotavljamo visoko kvaliteten slovenski les, ki je zaradi svojih fantastičnih lastnosti prepoznaven in je jamstvo “visoke kvalitete”.

 

 • Izjemna prilagodljivost

  Visoko kvalitetne in prilagojene tehnološke rešitve po meri kupca omogočajo kvalitetne pol izdelke in leseno embalažo, kjer se skozi proces proizvodnje zagotavlja visoka kvaliteta produktov po zahtevah kupca.Razumemo potrebe naših kupcev, zato se vam maksimalno prilagodimo in zagotavljamo nemoteno oskrbo kvalitetnih lesenih izdelkov in embalaže, ki so tehnološko dovršeni.Ko je dobavitelj hkrati vaš partner. Takrat je vaša najboljša rešitev  – TE WOOD!

 

 • 100% zanesljivost

  Pri podjetju TE WOOD se zelo dobro zavedamo pomena nemotene in zanesljive dobave, zato je zanesljivost zapisana kot glavno vodilo našega poslovanja.Smo manjše družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki ceni slehernega partnerja in skušamo maksimalno upravičiti vase zaupanje

 

 • Bogata tradicija

  Več kot 40 let izkušenj na področju lesene embalaže!Z gotovostjo lahko trdimo, da smo s 40 leti izkušenj na področju lesene embalaže strokovno in tehnično odlično podkovani, kar nam zaupajo številna znana in ugledna podjetja.

 

 

 

Delujemo na področju celotne Slovenije!

 


 

  

Kontaktirajte nas:

 

Telefonska številka:

+386 41 513 182

 

 

E-mail:

info@tewood.eu

 

 

 

 

 

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07