TESARSTVO HRIBAR, HRIBAR ROMAN S.P.

KontaktTESARSTVO HRIBAR, HRIBAR ROMAN S.P.
Polšnik 7
1272 Polšnik
Kontakt041/412-210
Kontakttesarstvohribar@siol.net
Kontakt http://www.tesarstvo-hribar.si/
Davčna št.:SI46069780
Direktor:HRIBAR ROMAN

TESARSTVO HRIBAR, HRIBAR ROMAN S.P.

Hitre celovite in kakovostne storitve po vsej Sloveniji

 

O nas:

Tesarstvo Hribar je podjetje z več  kot 20-letno tradicijo na področju tesarstva, krovstva in kleparstva ter izdelovanja različnih vrst lesenih konstrukcij. Smo strokovni in natančni, pri delu pa uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, saj le tako lahko dosežemo najboljšo kvaliteto izdelka. Storitve nudimo po vsej Sloveniji.

 

 

Naše storitve:

 

  • Tesarstvo

Tesarstvo je glavna dejavnost našega podjetja—izdelujemo lesene strešne konstrukcije, enostavne in zahtevne konstrukcije na stanovanjskih ter gospodarskih objektih, nadstrešnicah. Izdelava tudi raznih nadstreškov, frčad, vrtnih ut, drvarnic, brunaric, pergol, kozolcev,...

 

 

  • Krovstvo

Kompletno postavljanje ostrešij in krovska dela (polaganje strešnikov, izdelava konstrukcije, ostala zaključna dela (žlebovi, obrobe, izolacije).

Dobavljamo in polagamo vse vrste opečne, betonske ter vlakno-cementne kritine po navodilih in zahtevah proizvajalca kritine. Nudimo kompletne sanacije streh z odvozom stare kritine.

 

 

  • Kleparstvo

Izdelujemo pločevinaste strešne kritine, žlebove in odtočne cevi ter pločevinaste obrobe vseh vrst.

 

 

  • 3D izris ostrešij

Za kvalitetno izvedbo ostrešja izrišemo načrt strehe za krojenje lesa, stranka pa si lahko pred pričetkom del ob pomoči 3D prikaza ogleda ostrešje in si tako lažje predstavlja končni izdelek.

 

 

  • Razrez lesa

Imamo žago za razrez hlodovine na kateri lahko vašo hlodovino razžagamo, ali pa vam iz naše hlodovine pripravimo les za ostrešje ali ostale sortimente.

 

 

  • Impregnacija lesa

Les ki je pripravljen za vgradnjo, vam lahko impregniramo s potapljanjem v zaščitno barvo Silvanolin in tako les zaščitimo pred škodljivci in trohnenjem. Potapljamo lahko elemente dolžine do 9 metrov.

 

 

Storitve nudimo na področju cele Slovenije.

 

Zakaj izbrati Tesarstvo Hribar?

 

 

Kontaktirajte nas:

 

Telefonska številka:

041/412-210

 

E-mail naslov:

tesarstvohribar@siol.net

 

Regija 04 Regija 02 Regija 03 Regija 05 Regija 01 Regija 07

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php55/usr/lib64/php/modules/i360.so' - /opt/alt/php55/usr/lib64/php/modules/i360.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: